Az Anti Step és AuBioRig megkapta az AGR minôségi tanúsítványt:


A német Egészséges Gerincért Egyesület Független Szakértői Bizottsága (AGR)
megvizsgálta a chung shi AuBioRig és chung shi Anti Step márkájú lábbeliket és végül a nagyon megtisztelő „ Bevizsgált és ajánlott „ minőségi tanúsítvánnyal jutalmazta. Ez a minőségi elismerés optimális tájékoztatást ad a fogyasztóknak, akik gerincbarát termékeket keresnek. Az AGR tanúsítvánnyal kitüntetett termékeknek nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelni, melyeket független, különböző szakirányok orvosai és gyógytornászai támasztottak. Az AGR minősítés során figyelembe vették a korábbi sokrétű szakmai tanulmányokat is, és ennek alapján ítélték oda a címet, melyek szerint a chung shi modellek használata jelentősen javíthatja a gerincoszlop állapotát és a test tartását.
Ha tenni szeretne valamit a gerincproblémái ellen, és kimondottan gerincbarát termékeket keres, akkor figyelje az AGR minőségi tanúsítvánnyal ellátott termékeket!..

A Chung-Shi DUX klumpája elnyerte a kiváló minősítést a német ÖKO-TES-ten!

A Chung-Shi DUX klumpája elnyerte a kiváló minősítést a német ÖKO-TES-ten!

Az ÖKO-TEST egy 1985 óta létező német nyelvű fogyasztóvédelmi magazin. Fő tevékenységi köre termékcsoportok vizsgálata és értékelése.

A Németországban elvégzett vizsgálatok alapján a német piacon jelentős mennyiségben megtalálható hasonló jellegű klumpák közül egyedül a Chung-Shi DUX klumpa állja meg kiváló minősítéssel a helyét a piacon!

A Chung-Shi termékeinek hatásáról több tudományos anyag is készült!

Calgary Egyetem (angolul)

Calgary Egyetem (németül)

Dr. Franz kutatása 1 (angolul)

Dr. Franz kutatása 2 (angolul)

AuBioRig tanulmány (németül)