chung shi AuBioRiG – Ideális hátfájás és túlsúly esetén

 

A német „Egészséges Gerincért Egyesület” a chung shi AuBioRiG lábbelijét, mint gerincbarát lábbelit kitűnőnek minősítette. A SchuhNews riportere megkérdezett több chung shi lábbelit viselő embert és rendszeresen kapott pozitív visszajelzést.  Különösen az egyik chung shi ügyfél beszámolója volt számára nagyon meggyőző.

Thomas L. 47 éves  S-i lakos több, mint 7 éve hord egy pár AuBiorig lábbelit.  Ez persze nem teljesen igaz,  jelenleg 5 pár különböző chung shi modell ékesíti a cipőszekrényét.

Az alábbiakban a  SchuhNews riporterének Thomas L-lel folytatott interjúját olvashatják.

SchuhNews:  L. úr, nagyon köszönöm, hogy időt szakított a beszélgetésünkre.  Igaz az, hogy Ön 7 éve hordja a chung shi lábbeliket?  Hogy jutott tudomására a chung shi márkájú cipő?

Thomas L.:   Kb. 8 évvel ezelőtt volt egy enyhe porckorongsérvem,  és alig tudtam 30 percnél többet folyamatosan futni.  A hátterében valószínűleg a masszív, 120 kg körüli túlsúlyom állt.  Ebben az időben kezdtem el első alkalommal foglalkozni a terápiás lábbelikkel.  Az első típusról amit vettem, úgy éreztem, hogy jó, de másrészről éreztem a nagyfokú oldalirányú instabilitását,  ami ahhoz vezetett,  hogy sokkal többször kibicsaklott a lábam.  Egyszer annyira súlyosan,  hogy szalagszakadásom volt.  Ezt követően a funkcionális cipőket egy időre elfelejtettem.  Ezeknek a modelleknek a kidolgozottsága is sok kívánnivalót hagyott maga után.

Teljesen véletlenül kerültem kapcsolatba a chung shi márkával.  Hosszú vajúdás után sikerült magamat rávenni az első tesztre és nagyon el voltam ragadtatva.

AuBioRig

yvonne  danny_darkbrown  bogart  au_sport_gr  au_promo
au_bella allweather_shoe anna au_trekking_sandale_grrau alex_neu

SchuhNews:  Milyennek találta a chung shi lábbeli viselését az elején?

Thomas L.:  Kezdetben a lábbeli kifejezetten szokatlan volt, amit a szögletes talp okozott. Viszont amit rögtön észrevettem, az a biztonságos állás volt. A lábbelit terepen is kipróbáltam. A kutyánknak sokszor dobáltam botokat és köveket, és egyre jobban el voltam ragadtatva az új félcipőm nyújtotta stabilitástól.

SchuhNews:  Milyen hatással volt a chung shi cipők viselése az egészségére?

Thomas L.:  Az elején nagyon szkeptikus voltam.  De az első néhány nap enyhe izomlázát követően hamar alkalmazkodtam a megnövekedett izommunkához és nagyon hamar éreztem a javulást az ágyéki gerincemen és az egész hátamon.  Sokkal egyenesebben álltam és az egész mozgásomat sokkal könnyebbnek és kellemesebbnek éreztem.

SchuhNews: Ha visszatekint, akkor ma mit mondana a chung shi gerincbarát lábbelijéről?

 

Thomas L:  A gerincbarát cipő fogalom teljesen pontos. Az elmúlt 7 évben a testsúlyom alig csökkent. Minden orvosi előrejelzés szerint a porckorong problémámnak súlyosbodna kellett volna. Térd és ízületi problémákat is jósoltak nálam.

Az ellenkezője történt. Kezdetben a porckorongsérvem okozta fájdalmak még fennálltak, de kb. fél, egy év múlva tünetmentes voltam.  Erről az időszakról másra nem emlékszem.

Ugyanakkor elmondhatom, hogy a mai napig tünetmentes vagyok. És annyira lelkes vagyok, hogy minden különleges alkalomra meglepem magamat egy gerincbarát lábbelivel. A túracipőtől, a sétáló, szabadidő modellen át a business cipőig, összesen 5  féle modellel rendelkezem.

És elkezdtem a cipőimet gondosabban ápolni mert az ára a többi márkával szemben több, mint jó, összességében azonban nem tudok magamnak félévente ebben az árkategóriában új lábbelit vásárolni. De ez most nem fontos. A legöregebb chung shi lábbelim, az úgynevezett Sneaker modell most 7 éves. Valóban nagyon sokat hordtam, de még mindig bármikor viselhető.  A cipő anyaga első osztályú minőségű!

A baráti és ismeretségi körömben közben egyre több követőjét találtam a chung shi gerincbarát cipőinek. Jó dolgokat mindig szívesen ajánlok másoknak is.

 

SchuhNews:  Tisztelt Thomas L., nagyon szépen köszönöm a beszélgetést!

 

Az eredeti német nyelvű cikk itt olvasható:
http://schuhnews.de/chung-shi-aubiorig-ideal-bei-ruckenschmerzen-und-ubergewicht-schuhnews?show=gallery